I keep getting this error message
# 🤝help
s
I keep getting this error message. Does it mean anything and can I do anything about it 🧐 ? Thanks for your help! 🙏
a
are there any errors in the browser console, @salmon-art-82621 ?
s
Thank you for response! 👍 I will update as soon as I get this error again. It happens irregularly...
what i still observe is that after about 4-5 bot responses it stops responding and hangs up without reacting.
a
when the bot hangs up like this, are there any errors?
s
yes, i have the following error messages in the console
a
what's in your execute code card? It looks like something there is throwing an error
s
I have not activated an "execute code" card in the main flow. There is only an inactive example from the video example of Jessi&Cordy in episode 03. But they are not active and not connected to the main flow, can't we leave it like that?
sorry, Jesse & Gordy 🙏
a
ah, it might be from the "Set User Language" card. Those have a known bug with them. If you remove that card, does it change anything?
s
ok, I can remove it, but without german my bot can't exist, I just live in germany 😊
I don't know how else to switch on the german language?
a
you can use an execute code card and run
user.TranslatorAgent.language = 'de
s
ok, I will try, thank you 🎉
r
@salmon-art-82621 this error has been fixed btw
s
oh, thank you @rich-battery-69172! Does that mean I can use it like before?
I have now done like this, it works so far and Translator Agent is switched on.
r
yes
4 Views