I'm no longer getting any answers from the knowled...
# 🤝help
b
In the screenshot you can see that I don't get an answer from the bot, but in the event thebugger the answer appears. Why is not shoing in the bot? #1116045108614287380 #1132033181076443147

https://cdn.discordapp.com/attachments/1141079228314562712/1141079228583002213/Screenshot_2023-08-15_at_11.38.37_AM.png

b
do you have manual answering enabled in your knowledge agent?
check the bot icon on the top left 🙂
b
Thanks for the quick reply. This is what i have:

https://cdn.discordapp.com/attachments/1141079228314562712/1141084517214453780/Screenshot_2023-08-15_at_12.01.51_PM.png

this is the error log: 12:35:11infoMessage of type text received from user-2 on webchat 12:35:13debugExecuting hook conversation_turn_started of agent "SummaryAgent" 12:35:13debugExecuting hook conversation_turn_started of agent "KnowledgeAgent" 12:35:13debugGenerating answer for KB 12:35:13debugContext: Summary of the conversation: """ """ Transcript: """ user: hu """ 12:35:13debugStarting from Main flow 12:35:13debugTransition from (flow:Main) [node:Start] to [node:intro] 12:35:13debugSending Message. Type: text. Text: Welcome to Hola Spanish!. 12:35:13debugExecuting hook conversation_turn_action of agent "SummaryAgent" 12:35:13debug[Capture] Start information capture 12:35:13debugSending Message. Type: text. Text: Have you taken classes with us before? 12:35:13debugExecuting hook conversation_turn_action of agent "SummaryAgent" 12:35:13debugWaiting for user input 12:35:13debugExecuting hook conversation_turn_ended of agent "SummaryAgent" 12:35:13debugGenerating summary for conversation 3 new transcript lines... 12:35:14debugSummary successfully generated 12:35:21infoMessage of type text received from user-2 on webchat 12:35:22debugExecuting hook conversation_turn_started of agent "SummaryAgent" 12:35:22debugExecuting hook conversation_turn_started of agent "KnowledgeAgent" 12:35:22debugGenerating answer for KB 12:35:22debugContext: Summary of the conversation: """ """ Transcript: """ user: hu bot: Welcome !. user: is there homework """ 12:35:23debugManual answering is ON, skipping answering { answer: 'Yes, there is homework for the Spanish classes at Hola Spanish Centre, but it is optional.', citations: [ { kbId: 'kb-2d2107b47e', dsId: 'ds-2a1d419792', offset: 89,
I give up
b
the reason you're running into a problem is because you have manual answering enabled
so your bot won't automatically answer, and instead you have to tell it when to answer
you can learn more about this feature here:

https://www.youtube.com/watch?v=9dSd8WNTlxo

but if you want your bot to answer automatically, just toggle manual answering off
25 Views