https://discord.gg/botpress logo
#🤝help
How to make query delay
# 🤝help
a

astonishing-journalist-9855

07/22/2023, 7:14 PM
Hello everyone, I'm having trouble adding a delay. I would like the delay to work only after the text is displayed. Unfortunately, every time the whole node. Do you have any idea how to solve this? I will only add that the code is made by botpress's internal AI

https://cdn.discordapp.com/attachments/1132390300384493608/1132390300606808096/code.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/1132390300384493608/1132390301324021883/delay.png

e

early-train-33247

07/22/2023, 7:21 PM
Hey @astonishing-journalist-9855, the delay code works fine on my end
Can you explain the problem a bit more?
a

astonishing-journalist-9855

07/22/2023, 7:53 PM
Hi @early-train-33247 The problem is that it is executed for the whole node. And I would like it to look like this: Text ---> delay 7s ---> User query And at the moment it works like this: Delay 7s ---> Text ---> User Query
e

early-train-33247

07/22/2023, 7:58 PM
@astonishing-journalist-9855, thanks for that! Can you send a screenshot of the previous nodes?
a

astonishing-journalist-9855

07/22/2023, 8:05 PM
@early-train-33247 is that enough?

https://cdn.discordapp.com/attachments/1132390300384493608/1132403049260908605/image.png

e

early-train-33247

07/22/2023, 8:25 PM
You need to be aware that WhatsApp and other channels limit the characters on choice questions, so it will cut your options at the 18 or so character
But no, I can't figure out why the delay is happening from just that. If you could restart the conversation and send a screenshot of the Logs tab it when the errors happens that would be helpful
a

astonishing-journalist-9855

07/22/2023, 8:39 PM
The logs show that the command executes as intended. However, it displays as in the problem I described. I am posting the entire log table below
e

early-train-33247

07/25/2023, 1:38 AM
Hey @astonishing-journalist-9855, I still can't figure out the issue by these logs. Could you give more details about what is going wrong?
h

helpful-vr-6699

07/28/2023, 6:28 AM
@User For me it works in the studio but not when deployed. In the deployment it actually executes all of the delay at once and not at the correct spot

https://cdn.discordapp.com/attachments/1132390300384493608/1134371859715063899/image.png

Delay starts at the Standart25 node but is added to How it Works node
I use the path at the top it's the same it delay starts at the red line and all at once

https://cdn.discordapp.com/attachments/1132390300384493608/1134372140238520350/image.png

I've edited the video as the restart from node didn't work so to save you time I've cut the that node. https://cdn.discordapp.com/attachments/1132390300384493608/1134375820878676079/Botpress_-_Delay_issue.mp4
3 Views